Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

Comenzi şi Retur

Cum comand online?

Selectaţi produsele

Odată ce aţi găsit un produs care vă place şi corespunde cerinţelor dumneavoastră, cu un simplu click pe imagine, se va deschide o pagină specială unde aveţi posibilitatea de a vizualiza toate detaliile produsului. Tot pe această pagină cu detalii ale produsului, aveţi posibilitatea de a selecta culoarea preferată şi mărimea dumneavoastră. Pentru a selecta mărimea potrivită vă rugăm mai întâi să consultaţi grila de corespondenţă a mărimilor/măsurilor.

Coşul de cumpărături

După ce veţi avea siguranţa şi certitudinea că produsul corespunde în totalitate cu specificaţiile precizate la descriere, apăsaţi butonul „Adaugă în coş”.
În coş vor apărea toate produsele selectate de către dumneavoastră, cu posibilitatea de a schimba cantitatea dorită.
Salvarea produselor în Coşul de cumpărături pentru mai târziu
Puteţi salva în coşul de cumpărături, produsele vizualizate, pe care doriţi să le achiziţionaţi mai târziu. În orice moment puteţi reveni şi modifica preferinţele din Coş. Disponibilitatea produselor adăugate de dumneavoastră în coş, nu este garantată decât atunci când butonul "Actualizează Coş" este apăsat.

Comandă simplu

După ce aţi ales produsele, apăsaţi butonul "Spre finalizarea comenzii".
Dacă sunteţi client nou, aveţi două posibilităţi: "Cumpără fără înregistrare” sau "Înregistrează-te", după care apăsaţi butonul "Continuă"
Dacă sunteţi deja client, introduceţi adresa de e-mail şi parola în boxul semnalizat ca atare şi vi se vor încărca toate datele pe care le-aţi menţionat la crearea contului pe site-ul www.magazinfcdinamo.ro.

Care sunt modalităţile de plată?

SC Biancorossi Sport SRL agrează două modalităţi de plată:
1. Plata în numerar cu ramburs
Plata se realizează în lei, integral, la livrarea produselor către comisionarul care efectuează livrarea. Plata în ramburs nu presupune achitarea unor taxe suplimentare faţă de cele menţionate la momentul finalizării.
Daca nu aveti siguranta ca puteti finaliza tranzactia utilizand cardul, va recomandam alegerea metodei de plata Ramburs, care presupune achitarea contravalorii comenzii la momentul receptionarii acesteia de la curier.
2. Plata prin transfer bancar in contul

Cum verific disponibilitatea / stocul produselor?

E-mail: biancorossisport@gmail.com
Program: Luni – Vineri între orele 10:00 – 18:00
Tel: 0746 372 579

Confirmarea comenzii

S.C Biancorossi Sport S.R.L. (www.magazinfcdinamo.ro) va confirma comanda lansată de clienţi, informandu-i pe aceştia din urmă în timp util, corect şi complet asupra următoarelor date:
1. Identitatea S.C Biancorossi Sport S.R.L. (www.magazinfcdinamo.ro)
2. Caracteristicile esenţiale ale produsului
3. Preţul bunurilor, cu toate taxele incluse
4. Cheltuieli de livrare dacă este cazul
5. Modalităţi de plată, de livrare sau de prestare
6. Dreptul de denunţare unilaterală a contractului, cu excepţiile prevăzute la Politica de retur
7. Perioada de valabilitate a ofertei sau a preţului


Cum livrăm comenzile?

www.magazinfcdinamo.ro livrează produsele comandate pe tot teritoriul României.
Livrarea produselor se realizează prin intermediul curieratului rapid, prin firma Bookurier sau GLS. Costul de transport pentru livrarea produselor achiziţionate prevede un tarif special de 19 lei cu TVA inclus pentru un colet, indiferent de gramajul acestuia.

Produsele comandate se livrează în cel mult 3 zile lucrătoare, de la lansarea comenzii, fără a se lua în calcul ziua lansării comenzii. În cazul comenzilor efectuate pe parcursul zilei de vineri după ora 15:00, livrarea nu poate fi realizată sâmbăta. În cazuri excepţionale, de calamităţi naturale, timpul de livrare poate fi prelungit de către curier.

Fiecare comandă este atent verificată pentru a corespunde în totalitate cu comanda lansată de dumneavoastră.

Firma de curierat va contacta telefonic persoana care a fost menţionată la destinatar, pentru a stabili de comun acord data şi ora livrării coletului.

Adresa menţionată de dumneavoastră ca destinaţie în formularul de comandă, nu poate fi modificată ulterior, dacă comanda a fost lansată.
E-mail: biancorossisport@gmail.com
Program: Luni – Vineri între orele 10:00–17.00
Tel: 0746 372 579

Care este politica de retur?

Garanţia produselor BIANCOROSSI SPORT
Produsele comercializate pe www.magazinfcdinamo.ro, înainte de a fi ambalate, trec printr-un control tehnic al calităţii. Acest fapt elimină posibilitatea de a fi livrate produse cu defecte. Produsele sunt ambalate corespunzător, în cutii speciale.

Conformitatea produselor - se consideră că produsele sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă:

 1. corespund descrierii făcute de vânzător şi au aceleaşi calităţi ca şi produsele pe care vânzătorul le-a prezentat pe www.magazinfcdinamo.ro ca model;
 2. corespund oricărui scop specific solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la încheierea contractului la distanţă;
 3. corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip;
 4. fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.

Nu se consideră a fi lipsă de conformitate dacă în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare consumatorul a cunoscut sau nu putea, în mod rezonabil, să nu cunoască această lipsă de conformitate.

Pentru utilizarea îndelungată a produselor, S.C Biancorossi Sport S.R.L (www.magazinfcdinamo.ro) pune la dispoziţie un tabel cu coresponenţa mărimilor/dimensiunilor pentru toate produsele comercializate în mediul on-line şi off-line. Acest fapt ajută clienţii să aleagă mărimea/dimensiunea corectă pentru a nu forţa cusăturile şi accesoriile produselor, ca acestea din urmă să cedeze. De asemenea trebuie acordată o importanţă majoră instrucţiunilor de întreţinere, utilizare şi depozitare specifice pentru fiecare produs în parte.

Returul produselor achiziţionate prin intermediul site-ului www.magazinfcdinamo.ro nu poate fi efectuat în cadrul magazinelor de prezentare.

10 de zile drept de retur
Persoanele fizice şi juridice care au achiziţionat de pe site-ul www.magazinfcdinamo.ro, au dreptul să solicite companiei S.C Biancorossi Sport S.R.L, aducerea la conformitate a produsului în termen de 10 de zile de la primirea produsului. Pentru operativitate, S.C Biancorossi Sport S.R.L (www.magazinfcdinamo.ro) gestionează cazurile de retur separat, punând la dispoziţie un Formular de retur.

Astfel, pentru a returna un produs, trebuie completat Formularul de retur, cel târziu a 10-a zi calendaristică de la data primirii produsului. Nu sunt luate în considerare formularele de retur completate după 10 de zile calendaristice.

S.C Biancorossi Sport S.R.L (www.magazinfcdinmo.ro) îşi rezervă dreptul de a refuza acceptarea returului în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).

 • Nu se pot returna produse aflate în una sau mai multe dintre următoarele situaţii:
 • Produsul a fost realizat la comandă specială
 • Instrucţiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate în totalitate
 • Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
 • Factura sau chitanţa este distrusă/pierdută
 • Produsele returnate trebuie să fie însoţite de copie lizibilă după factura fiscală. Costurile efectuate pentru livrarea produselor nu pot fi stornate.

Restituirea banilor sau înlocuirea produsului neconform
În termen de maxim 15 zile calendaristice de la primirea coletului cu produsul returnat, se va înlocui produsul neconform cu alt produs având aceleaşi specificaţii. S.C Biancorossi Sport S.R.L suportă cheltuielile cu expedierea prin curier a produsului înlocuitor.

Paşi ce trebuie urmaţi pentru efectuarea returului:

 1. Completaţi şi trimiteţi online Formularul de retur
 2. Înseraţi în colet copie lizibilă a facturii fiscale
 3. Verificaţi ca datele menţionate pe colet să fie complete şi corecte
 • Expeditor: Nume PrenumeAdresa: Str. Nr., Oraş, Judeţ
 • Destinatar: S.C Biancorossi SportS.R.L - Departament Retur magazinfcdinamo.ro
 • Adresa: str Radu de la Afumati nr. 50, ap. 2, interfon 02 București

4.  Expediaţi coletul în maxim 48 de ore de la completarea Formularului de Retur
Costurile aferente returului sunt suportate fie de către cumpărător, fie de către S.Biancorossi Sport S.R.L , în funcţie de situaţiile prezentate mai jos:

Situaţie

 Taxă transport suportată de către 

 Produs livrat / ambalat greşit 

 Biancorossi Sport

 Produs cu defect (neconform) 

 Biancorossi Sport

 Marime nepotrivită

Client

 Înlocuire produs

Client

 Renunţare la produs

Client

Renunţarea la cumpărături
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său. Această prevedere este valabilă numai pentru clienţii persoane fizice.

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fară penalitaţi şi fără invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului".

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut că şi nou, www.magazinfcdinamo.ro îşi rezervă dreptul de a solicita costurile pentru readucerea în starea iniţială (dacă este posibil) sau la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.