Politica de confidențialitate

SC BIANCOROSSI SPORT SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.magazinfcdinamo.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line, fiind inregistrata sub Nr. 30705  la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC BIANCOROSSI SPORT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


SC BIANCOROSSI SPORT SRL  se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale (nume, prenume, adresa, e-mail, nr. telefon) furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.magazinfcdinamo.ro, prin efectuarea comenzilor si achizitionarea de produse personalizate Fotbal Club Dinamo Bucuresti(FCD), prin completarea formularului de comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12),dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13),
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14), dreptul de opozitie (art.15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) , dreptul de a se adresa justitiei ( art.18).


Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC BIANCOROSSI SPORT SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam să nu ni le furnizaţi.
Daca doriţi ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti trimite oricand un  e-mail la urmatoarea adresa: office@magazinfcdinamo.ro

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, SC BIANCOROSSI SPORT SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a va confirma disponibilitatea produselor pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste produse;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • pentru a putea livra produsele si a emite documentele fiscale;
  • inregistrarii dumneavostra in vederea fidelizarii.


SC BIANCOROSSI SPORT SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC BIANCOROSSI SPORT SRL si ale site-ului www.magazinfcdinamo.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.


Cum protejăm datele personale furnizate de dumneavoastră?


S.C Biancorossi Sport S.R.L. (www.magazinfcdinamo.ro) se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul informării clienţilor săi asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia. În acest sens, S.C. Biancorossi Sport S.R.L. (www.magazinfcdinamo.ro) ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.
Accesul angajaţilor S.C.Biancorossi Sport S.R.L. (www.magazinfcdinamo.ro) la baza de date cu caracter personal se realizează numai prin autentificarea printr-un cod de identificare unic. Toate accesările bazei de date cu caracter personal sunt înregistrate într-un fişier de acces.
Datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fişiere securizate, accesul la acestea şi autentificările fiind controlate periodic de S.C Biancorossi Sport S.R.L.


S.C. Biancorossi Sport S.R.L. desemnează angajaţii cu drept de acces la bazele de date cu caracter personal şi stabileşte tipurile de acces, asftel încât fiecare angajat să aibă drept de acces la baza de date cu caracter personal numai în măsura necesară pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Angajatii S.C. BIANCOROSSI SPORT S.R.L. care au acces la date cu caracter personal sunt instruiţi asupra confidenţialităţii acestora şi vor fi informaţi cu privire la prevederile legislaţiei în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului creat pe www.magazinfcdinamo.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi pentru informarea despre promoţiile şi ofertele speciale. Notificările privind ofertele S.C. Biancorossi Sport S.R.L. (www.magazinfcdinamo.ro) vor fi realizate prin newsletter. De asemenea, se pot trimite şi felicitări, cupoane cadou şi alte mesaje speciale.

www.magazinfcdinamo.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. De asemenea, www.magazinfcdinamo.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos precum şi a condiţiilor de confidenţialitate. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare trebuie să înceteze imediat folosirea site-ului www.magazinfcdinamo.ro. Recomandăm citirea cu atenţie a politicii de confidenţialitate a utilizării site-ului.


Pentru informare şi suport, sesizări şi reclamaţii ne puteţi contacta la adresa biancorossisport@gmail.com sau telefonic de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 17:00, la numărul:   0746 372 579


Cetăţenii pot primi informaţii privind modul de completare a formularelor de notificare şi legislaţia aplicabilă prelucrărilor de date cu caracter personal, prin telefon, la numarul +00 21.252.59.77, la Sediul Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Strada Olari nr. 32, sector 2, municipiul Bucureşti, cod postal 024057, România sau pe e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro.